CATALÀ
A mitjan 1974 va irrompre en el mercat del moble la primera marca nacional de "tauler aglomerat de partícules". Miguel Riera, el meu pare, que en aquelles dates era copropietari d’un taller d’ebenisteria, em va proposar muntar un magatzem de taulers i aglomerats . No vaig dubtar un sòl instant a acceptar l’oferta i el 1 d’octubre del mateix any iniciarem un projecte que a dia d’avui encara segueix viu.
 
Des dels inicis de M.Riera, hem dedicat els nostres esforços a oferir idees, sistemes i materials perquè els nostres clients puguin desenvolupar els seus projectes. Durant aquests anys les nostres instal·lacions han anat millorant fins a arribar a l'actual magatzem del Polígon Industrial de Manacor on estam situats des de 1988 .
 
Avui, les noves tecnologies, ens permeten arribar a qualsevol racó del món. Serveixi aquesta finestra oberta al cor de la nostra empresa per a conèixer la riquesa de productes del món de la FUSTA. Estam treballant per fer més accessible la web. D’aquí a poc temps, la tendreu en catalá i anglès.

Ens agradaria que ens féssiu arribar les vostres inquietuds, necessitats, ... per poder ajudar-vos.

Moltes grácies per la vostra col·laboració i ajuda; 

José Riera Galmés

Averigue más sobre nuestros servicios.

Información de nuestra empresa

Una selección de nuestros productos.